Receta: Pollo en Salsa Verde

Pollo en Salsa Verde

Ingredientes:

  • 1 pechuga o 6 muslos (sazonada con sal de ajo)
  • ¼ kilo de tomates
  • Chiles verdes al gusto
  • Cilantro
  • Medio ajito
  • Cebolla chica en rebanadas

Direcciones:

  1. Poner a freir el pollo (15 minutos).
  2. Le agregas la cebolla.
  3. Hierve los chiles verdes con los tomates. Cuando estén hervidos, muélelos con el ajo. Ya tienes la salsa verde.
  4. Ya que esté cocido el pollo le pones la salsa y el cilantro.
  5. Le puedes poner papas cocidas a la salsa ya que apagaste todo.
About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s